skip to main content

Het Fordmuseum beschikt over diverse zalen en ruimten welke geschikt zijn voor een grote diversiteit aan evenementen. Van vergadering tot congres, bruiloft, receptie of een verjaardagspartij. Het Fordmuseum maakt er samen met u een fantastische dag van!
 
Het fordmuseum beschikt over een groot en zonnig buitenterras, waar u uw gasten ziet aankomen. Het terras sluit direct aan op de horeca (“Het Hof van Ford”) van het Fordmuseum. Aan de achterkant van de horeca bevindt zich een binnenterras wat uitkijkt op de meest bijzondere en wereldwijd grootste collectie Ford’s in het museum.
 

Totaal beschikt het Fordmuseum over een groot binnen- en buitenterras, vergaderruimten, expositieruimten, een filmzaal, een souvenirwinkel, ford-oldtimerverhuur en een grote buitenruimte met gratis parkeerplaats.
 
Ook voor uw bedrijfs- of productpresentaties kunt u uitstekend terecht bij het Fordmuseum. Het Fordmuseum is goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer. De halte Fordmuseum ligt recht voor de deur! Er is een filmzaal en volop ruimte om producten van groot tot klein te presenteren. Wilt u iets speciaals? Het Fordmuseum kan het voor u regelen.
 
De horeca van het museum kent door samenwerking met diverse cateringbedrijven een grote diversiteit aan mogelijkheden. De eigen en goed geoutilleerde keuken is uitgerust met de juiste en moderne apparatuur.

fordmuseum hillegom terras buiten

A-Ford zaal den hartogh fordmuseum

A-Ford zaal den hartogh fordmuseum terras

Ford museum den Hartogh Haarlemmerstraat 36  2181HC Hillegom  Tel: 0252-518118


© Copyright  |  Ford museum den Hartogh Hillegom  |  Pluslive Hillegom  |  NL  |  CMS Made Simple